Escape room Oulussa, kuinka valitset sopivan pelin?

Kenelle escape room pelit sopivat ja kuinka valita sopiva Escape Room Oulu, kun tarjolla on paljon vaihtoehtoja.

Kenelle Escape room Oulussa sopii?

Escape room pelejä löytyy monenlaisilla teemoilla ja vaikeustasoilla kaikenlaisille ryhmille. Suositus joukkueen kooksi on 4-6hlö, mutta pelaaminen onnistuu myös 2-3 hengen ryhmissä. Yksin pelejä ei voi ratkoa!

Escape Room Oulu

Nyrkkisääntönä on, että pelit sopivat kaikille pelaajille, poislukien kauhupelit. Pelin vaikeustasoa voidaan säätää vinkkien avulla niin, että kokemus on kaikille paras mahdollinen. Tällöin kaikki pääsevät nauttimaan yhtä lailla escape room kokemuksesta. Alla muutama vinkki pelin valintaan.

Kokeneet pelaajat eli escape room harrastajat

Escape room pelien harrastajat hakevat erityisesti haastavia ja jännittäviä pelejä. Osa pelaajista haluaa myös, että pelissä on kauhuelementtejä. Haastavissa peleissä ei välttämättä ole enempää tehtäviä kuin helpoissa, mutta tehtävät ovat yleensä hyvin vaikeaselkoisia ja pelaajien on haastava keksiä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Tällaiset pelit vaativat pitkiä hermoja. Kokeneille pelaajille suosituksia peliksi: Faaraon Salaisuus, The Heist tai Kuolleen miehen saari. Lisähaastetta tuo myös, että yritätte selvitä ilman pelinohjaajan antamia vinkkejä. Tällöin toive kannattaa esittää ennen pelin aloitusta, koska muuten vinkkejä saattaa tulla automaattisesti, jos peli ei meinaa edetä.

Perheen kanssa Escape Roomiin

Escape room pelit ovat mitä mainiointa tekemistä perheen kesken. Kivaa ja kehittävää yhteistä tekemistä, jossa kaikki voivat osallistua tasapuolisesti. Perheille sopivissa peleissä on hyvä olla monipuolisesti tehtäviä, jotta jokainen pääsee osallistumaan eikä ratkominen jää vain vanhempien harteille. Esimerkiksi Vankilapako ja Kuolleen miehen saari ovat tällaisia pelejä. Kannattaa tietysti aloittaa helpomman vaikeustason peleistä ja kokeilla vaikeampia kun kaikilla pelaajilla on sopivasti kokemusta. Näin voit välttää turhautumisen ensimmäisellä kerralla, kun peli on liian vaikea ja ulospääsy jää vain haaveeksi

Lapsille sopivat escape room pelit Oulussa

Escape room peleissä voi seikkailla jo 8-9 vuotiaat keskenään. Pelit ovat tietysti hieman jänniä, jolloin ne eivät ihan kaikille nuoremmille sovi. Oulusta lapsille sopivia Escape room pelejä ovat ainakin Exit Oulun Temppelin Kirous, Velhon Perintö ja Taikuri. Yleensä muut pelit sopivat lapsille, kunhan mukana on ainakin yksi yli 12-vuotias pelaaja. Aikuiset voivat myös mennä mukaan peliin ja auttaa tarvittaessa, jos näyttää että jokin ongelma ei meinaa ratketa.

Virkistyspäivät ja muut työyhteisön tapahtumat

Tiivistettynä escape room on 60 minuuttia kestävä, haastava, jännittävä ja hauska projektityö, joka sisältää nopeatempoista ideointia, ongelmanratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkueille on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. Tästä syystä yrityksen Oulussa järjestettävän tykypäivän tai virkistyspäivän aktiviteettina pakopeli on erinomainen valinta. Kaikki voivat osallistua ongelmien ratkaisuun, sillä niissä ei ole fyysisiä tai osaamiseen liittyviä rajoituksia.Yhtä aikaa voi pelata jopa 80 hengen ryhmät.

Escape room Team building

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä
  • Luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat olleet tiukassa paikassa yhdessä ja selvinneet siitä
  • Pelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä.

Samankaltaiset artikkelit