Pakettiauton leasing

Pakettiautojen hankinnat on järkevää tehdä pakettiauto leasingilla. Leasingin edut tukevat monellakin tapaa liiketoimintaanne.

Pääoman sitominen yrityksen ajoneuvokalustoon ei ole järkevää

Ajoneuvot ovat monelle yritykselle pakollinen investointi liiketoiminnan pyörittämiseen. Oli kaluston määrä sitten pieni tai suuri, ei ajoneuvoihin kannata sitoa yrityksen pääomaa. Tekemällä yrityksen ajoneuvohankinnat leasingilla, ette rasita yrityksenne tasetta.

Suurempi osamaksulla hankittu tuotantoautokanta voi vaikuttaa jatkossa yrityksenne mahdollisuuksiin saada lainarahaa muuhun liiketoimintaanne. Arvonalenema ajoneuvoissa on väistämätön, eikä niihin sijoitettu pääoma ainakaan kasva korkoa. Leasing tarkoittaa pitkäaikaista vuokraamista ja tekemällä investoinnit leasingilla, voi yritys käyttää pääomaa tuottavampaan tarkoitukseen, kuten uusien työntekijöiden rekrytointiin tai muuhun vastaavaan, joka vie yrityksen liiketoimintaa eteenpäin.

Pakettiauto leasing

Leasingin on helppo, huoleton ja nykyaikainen tapa ajoneuvojen hankintaan

Leasingin tarkoitus on helpottaa yrityksen investointeja. Meidän tehtävämme on olla apuna pakettiauton hankinnassa ja vapauttaa näin yrityksenne työntekijöiden aikaa tuottavampaan työhön. Teemme yhteistyötä kaikkien myyjäliikkeiden kanssa, joka mahdollistaa yrityksellenne minkä vaan merkkisen pakettiautokaluston.

Suuret hankintavolyymimme mahdollistavat paremmat ostoehdot ajoneuvojen hankintaa, rengasostoihin ja huoltoihin. Asiakkaanamme pääsette hyödyntämään ostoehtojamme. Jätä ajoneuvoista huolehtiminen meille ja käytä aikasi merkittävämpään toimintaan yrityksessänne. Yrityksellenne nimetään yhteyshenkilö, joka on apuna kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä asioissa. Voitte olla aina yhteydessä omaan yhteyshenkilöönne, joka tuntee yrityksenne. Tämä helpottaa asiointia ja kaikki kalustoonne liittyvä hoituu ammattimaisesti, tehokkaasti ja ripeästi.

Leasingin osuus ensirekisteröinneissä on vielä suhteellisen pieni, mutta kiinnostus leasingia kohtaan kasvaa jatkuvasti.

Budjetointi helpottuu, kun hankinnat tehdään leasingilla

Leasing helpottaa yrityksen budjetointia, sillä ajoneuvokulut tiedetään ennalta. Sopimukselle voidaan sisällyttää pakettiautoon kohdistuvat sopimuskauden aikaiset kulut, kuten määräaikaishuollot, renkaiden vaihto- ja säilytyspalvelut sekä lisärengassarjat kulutuksen mukaan. Näitä kuluja maksetaan yhdellä leasingmaksulla kuukausittain. Leasingvuokra on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Leasingvuokrat ovat yrityksille alv vähennyskelpoisia kuluja.

Leasing mahdollistaa yrityksellesi aina uuden tai uudehkon, luotettavan ja vastuullisen ajoneuvokaluston

Uusi ajoneuvokalusto on luotettava, ja takuunalainen ajoneuvo antaa turvaa yrittäjälle. Yhdenmukainen ajoneuvokalusto on yrityksen liikkuva mainos ja käyntikortti. Se antaa yrityksestä ulospäin luotettavan ja ammattimaisen kuvan. Laadukas pakettiautokalusto on myös yrityksessä ajoneuvoja käyttäville tärkeä asia, eli työntekijöiden tyytyväisyys lisääntyy, kun kalusto on kunnossa.

Uusi pakettiautokalusto on myös vähempipäästöinen ja polttoainekulut ovat pienemmät, eli samalla, kun yritys säästää polttoainekuluissa se toimii vastuullisesti ajamalla pienempi päästöisellä kalustolla. Käytetyt ja takuuajan ylittäneet ajoneuvot voivat tuoda paljon yllätyksellisiä kuluja, joihin on mahdoton varautua. Tämä aiheuttaa päänvaivaa yrityksille, sillä korjaukset ovat kalliita ja vievät myös paljon aikaa. Urakat ja työtehtävät eivät etene, kun ajoneuvot joutuvat seisomaan huolloissa tai korjauksissa, ja työntekijät eivät pääse hoitamaan työtehtäviään.

Leasingpakettiauto voidaan myös varustella, jolloin kaikki kulut ovat samalla leasinglaskulla

Tuotantokäyttöön tulevat pakettiautot varustellaan yleensä yrityksen käyttötarkoituksen mukaisesti. Tavaratiloihin tehdään erilaisia vanerointeja, lattia suojataan kestävillä materiaaleilla ja erilaisia kiinnityskiskoja lisätään tavaratilaan. Tämän lisäksi moni yritys tarvitsee pakettiautoihinsa hyllykaluston. Pakettiautot myös teipataan lähes poikkeuksetta yritysilmeen mukaiseksi. Nämä kaikki lisävarusteet voidaan lisätä rahoitettavaan pääomaan, ja lisävarusteiden osuutta maksetaan osana leasingvuokraa.

Huolellisesti suunniteltu ja varusteltu pakettiauto on käyttäjälle mieluinen työkalu. Laajan yhteistyöverkostomme avulla asiakasyrityksemme saavat avun ajoneuvokalustonsa varusteluun, eivätkä vaativimmatkaan varustelut ole ongelma. Varustelu kannattaa tehdä niin valmiiksi, että ajoneuvo on toimitushetkestä alkaen valmis töihin, eli siihen tehtävään, mihin se yritykselle on tarkoitettukin.

Samankaltaiset artikkelit