Uutisjyvät

ELY-keskukselle erilainen ja raikas Uutisjyvä-lehti

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus edistää pohjalaista maaseutua myöntämällä yli 100 MEUR innovaation ja hyvinvoinnin kehittämiseen alueella. Organisaation Uutisjyvä-lehdessä (painos 45 000 kpl) näitä toteutettuja projekteja halutaan tuoda esiin mielenkiintoisella tavalla maakunnan asukkaille. Lehden ilme oli kulunut ja sitä haluttiin uudistaa sekä sisällöllisesti että visuaalisesti.

Otimme koko projektin hallintaamme. Koordinoimme yhteistyökumppanimme kanssa lehden sisällön lisäksi myös ilmeen uudistamisen. Haimme lehdelle täysin uutta dynaamisempaa, ihmisläheisempää ja jopa leikkisämpää ilmettä kuvituksilla. Ihmisläheisyyttä haluttiin korostaa ja välttää ”virastomaista” lehteä. Ilmeen päätavoitteena oli siltikin tuoda esille ELY-keskuksen viestiä mielenkiintoisella tavalla.

Aikakausimaisessa lehdessä panostettiin laadukkaisiin valokuviin, jotka elävöittävät lehteä ja tuovat sisällön paremmin esiin. Kuvia lehteen on kuvannut pääosin oma valokuvaajamme.

Lehtemme on saanutkin paljon positiivista palautetta muilta ELY-keskuksilta ja myös toiminut innoittajina lehtiuudistuskille muilla alueilla.

  • Tehdyt työt: Ilme, Valokuvaus, Kuvitus, Lehti, sisältö
  • Yhteistyökumppanit Tuukka Kiviranta (valokuvaus ja editointi) Outi Rantala (Sanatarkka Mediapalvelu)