Conexx

Maatalous- ja teollisuusrakennusten markkinointia pilke silmäkulmassa.

Conexx Group on teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä, jonka toiminta kattaa koko Euroopan alueen. Suomessa yritys on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja tänä aikana saavuttanut vahvan markkina- aseman teräsrakenteisten maatalous- ja teollisuusrakennusten toimittajana.

Conexx lähti uudistamaan markkinointiaan kanssamme vuonna 2016 tavoitteenaan kehittää brändiä ja kasvattaa yrityksen markkinaosuutta Suomessa.
Yrityksen markkinointiviestinnän ilme oli kalkkeutunut ja tylsistynyt. Conexx-brändi vaati kokonaisvaltaisen uudistuksen aina markkinointi-ilmeen ideoimisesta ja suunnittelusta sovellusten toteutukseen.

Ideoimme yritykselle tunnistettavat Conexx-mies ja Karmen-lehmä -hahmot, jotka tuovat markkinointiin ripauksen huumoria ja keveyttä. Hahmot ankkuroivat yrityksen tarjoaman lisäarvon mm. sarjakuvamainosten muodossa.
Toteutimme yrityksen verkkosivuille ja esitteisiin palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen palvelupolun, jonka avulla asiakkaan on helppo hahmottaa Conexxin tuottama lisäarvo. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvien Conexx-hallien räätälöitävyyttä myös korostettiin pilkkomalla tuote selkeisiin kokonaisuuksiin, joita yhdistelemällä asiakas saa tarpeittensa mukaisen hallikokonaisuuden.
Yrityksen tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat eri maatalous- ja rakennusmessut, joita vuoden varrella on useita. Suunnittelemme Conexxille jokaiselle messulle tavoitteiden mukaisen osaston, joka puhuttelee kohdeyleisöä. Messujen alla suunnittelemme yritykselle monikanavaista markkinointia, jonka avulla aiheutetaan pöhinää ja mielenkiintoa yrityksen ympärillä.

  • Tehdyt työt: Ilme, Perusyritysgrafiikka, Verkkosivut, Some-kanavat, Esitteet, Kuvitus, Sarjakuva, Messuosasto