Vierivä kivi ei sammaloidu

5.1.2018 4.43

Seinäjoella kohta jo 16 vuotta toiminut Mainostoimisto Aada uudistaa brändiään ja vaihtaa nimensä Mainostoimisto Oddmobiksi.

– Saimme idean nimenmuutokseen kun pohdimme, miten paljon yrityksemme on muuttunut viimeisenä viitenä vuotena. Mielestämme vanha nimi Aada ei enää vastannut liiketoimintaamme ja halusimme nimen, joka kertoo yrityksemme ytimestä, Oddmobin toimitusjohtaja Janneke von Wendt kertoo.

­– Toimintamme painopiste on moniosaamisessa ja tavoitteenamme on aina erottua joukosta yrityksenä ja myös asiakkaillemme tarjoamissa ratkaisuissa. Nimi Oddmob juontaa juurensa juuri tuohon erottuvuuteen – olemme se erilainen joukko, joka uskaltaa ottaa kantaa ja tehdä revittelevää markkinointia. Lisäksi Oddmob koostuu hyvin erilaisista ihmisistä, joiden välinen synergia tuottaa loistavia ideoita, von Wendt jatkaa.

Taantuman jälkeen yrityksen on aika kehittää kilpailukykyä

Nyt kun muutoksen tuulet puhaltavat, tarvitaan uusia raikkaita ajatuksia ja kykyä yllättää asiakkaat positiivisesti.

– Olemme eläneet läpi rauhanajan historian pisimmän laskusuhdanteen, jonka aikana yritykset ovat joutuneet kiristämään rajusti vöitään pysyäkseen hengissä. Yritykset ovat säästäneet erityisesti markkinoinnissa ja viestinnässä, ja tänä päivänä tämä näkyy valitettavasti yritysten koko toiminnassa.

Halusimme omalla esimerkillämme viestiä, että talouden nyt ollessa nousussa yritysten kannattaa keskittyä brändin ja markkinointiviestinnän rakentamiseen, ja samalla kehittää toimintaansa entistä kilpailukykyisemmäksi. Nyt kun muutoksen tuulet puhaltavat, tarvitaan uusia raikkaita ajatuksia ja kykyä yllättää asiakkaat positiivisesti. Me Oddmobissa otamme haasteen rohkeasti vastaan, von Wendt toteaa.

Nimenmuutoksen taustalla on myös yrityksessä toteutettu merkittävä alueellinen uudistuminen. Vaasan toimipiste on siirretty Tampereelle ja Seinäjoen toimipiste jatkaa Vaasan ja Seinäjoen markkina-alueen palvelemista. Lisäksi Oddmob kehittää yhteistyötään ohjelmistoyritys Collapickin kanssa digitalisoinnin saralla. Myös kiinnostusta kasvattanut palvelumuotoilu kuuluu nykyään yrityksen palvelurepertuaariin.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janneke von Wendt
Oddmob Oy Ab
+358 45 117 6511
janneke@oddmob.fi

Luomme asiakkaillemme ennakkoluulottomia ja kilpailukykyisiä markkinointiviestinnän kokonaisuuksia.

Samanlaisia julkaisuja


Ladataan keskustelua